2010
2

C3A Wijzerartikel

Dit artikel verscheen in de C3A wijzer

Triflex start samenwerking met C3A voor bestekservice

april 2010

Advies en service vormen belangrijke pijlers binnen Triflex. Triflex wil zich dan ook zo goed mogelijk ten dienste stellen van de klanten en voorschrijvers. Om deze dienstverlening verder uit te breiden heeft Triflex besloten om met C3A samen te werken voor de bestekservice. In de komende tijd zullen de bestekken voor de verschillende marktsegmenten beschikbaar worden gesteld via C3A.Net Materials en via de website van Triflex.

Heeft u morgen reeds een bestek nodig, neem dan contact op met Triflex (zie marge); zij verzorgen dit voor u in afwachting van de definitieve bestekken.

Waterdichte garantie voor duurzaamheid met een eigentijdse uitstraling

Triflex heeft al ruim 30 jaar ervaring in het afdichten en beschermen van oppervlakten van parkeergarages, balkons, terrassen, galerijen, wandeldekken, daken en dakdetails. Triflex werkt met vloeibaar materiaal, waardoor het complexe details naadloos en duurzaam kan afdichten. In iedere gewenste kleur, voor kleine én grote oppervlakten. Daarnaast is Triflex leverancier van afdichtings-, gietvloer-, antislip-, coating-, geïsoleerde en ophoogsystemen.

Onderdeel van Europees netwerk

Triflex BV behoort tot de Follmann groep. Follmann & Co is een op de toekomst gerichte, dynamische internationale onderneming in de chemische industrie. Sinds de oprichting in 1977 worden halffabrikaten geproduceerd waarmee decoratieve eindproducten zoals behang, servetten en geurstoffen worden gemaakt. De halffabrikaten worden ook gebruikt voor industriële toepassingen zoals technisch textiel, communicatiekabels en houtlijmen.

Kwaliteitseisen

Om aan alle gestelde kwaliteitseisen te voldoen, heeft Triflex een aantal afdichtings- en beschermingssystemen ontwikkeld op basis van vloeibare kunststofharsen die geschikt zijn voor nagenoeg iedere ondergrond. De toepassing van dit materiaal garandeert extra veiligheid bij het verwerken doordat geen gebruik hoeft te worden gemaakt van open vuur. Alle door Triflex geleverde materialen worden geproduceerd volgens de ISO-9001 norm: een procesmodel voor kwaliteitsmanagement. Ook alle productiefaciliteiten voldoen aan de ISO 14001 milieueisen.

Filosofie

Triflex biedt lange termijnoplossingen voor ieder oppervlak. Door jarenlange ervaring weet het bedrijf als geen ander welke eisen worden gesteld aan waterafdichting-, oppervlakte-, en beschermingssystemen. Daarom biedt Triflex alleen hoogwaardige technologische oplossingen. Zekerheid tot in detail.