2009
3

C3A Wijzerartikel

Dit artikel verscheen in de C3A wijzer

Succesvolle REVIT-Realisatieswedstrijd op Architect_at_Work 2009

juli 2009

In aanloop naar de beurs Architect_at_Work 2009 organiseerden C3A, i-Theses en Océ samen een REVIT-Realisaties wedstrijd. Deze C3A, i-Theses en Océ REVIT-Realisaties -wedstrijd was opgedeeld in drie verschillende categorieën. Deze opdeling had o.a. te maken met de verschillende mogelijkheden binnen de varianten Architecture en Structure, en we waren wel eens benieuwd hoe ondertussen deze twee varianten gecombineerd werden in de praktijk. Resultaat was alvast héél wat bezoekers op onze stand op de Xpo te Kortrijk!

Vele stemmers

figuur: sfeerbeeld op Architect_at_Work met één van de vier hoeken van de C3A- , i-Theses en Océ-stand, waar de Revit-Realisaties geafficheerd werden

Op de twee namiddagen van de Architect_at_Work Xpo te Kortrijk op 7 en 8 mei kwamen meer dan 500 geïnteresseerde langs op onze stand, waarvan meer dan 400 bezoekers hun stem uitgebracht (!) hebben om per categorie hun voorkeur te bepalen. Stemmen was ook niet zomaar: voor elke bezoeker op de stand lag het nieuwste stripalbum (vijfde editie) van Maaik met de gekende Archibald-cartoons klaar...

Wedstrijd

Voor elke inzending werd één synthese-beeld op één blad A1 verwacht ... Vooral in de categorie REVIT Architecture waren er heel wat inzendingen, veel meer dan we op de Xpo konden tentoonstellen. - Het was een moeilijke opgave om de voorselectie te maken.

C3A, i-Theses en Océ hebben totaal 9 Bongo-waardebonnen beschikbaar gesteld ( 3x 500€, 3x 300€ en 3x 200€). Dit betekende aldus 3 winnaars per categorie. Alle negen de realisaties hiernaast afgebeeld hadden al zeker prijs, de vele bezoekers op Architect_at_Work hebben de prijzenpot specifiek toegekend.


(klik op de thumbnails voor een gedetailleerde PDF - graag wat geduld, want sommige PDF’s zijn wel enkele magabytes groot) 

De winnaars per categorie:

REVIT Architecture:

PlaetinckDanny.pdf

JonckheereTom.pdf

ErweProjects.pdf


REVIT Structure:

DA_Consult.pdf

Boucherie_Westpoint.pdf

Establis_Kinepolis.pdf


REVIT Architecture en Structure Combi:

Bolckmans_KNO.pdf

Gijbels_Catfish.pdf

Vanderbruggen_Boucherie.pdf