2006
1

C3A Wijzerartikel

Dit artikel verscheen in de C3A wijzer

Bestekservice Rockwool nu ook via C3A-Website

januari 2006

Onder het motto 'Taking Care of Comfort' richt Rockwool ten behoeve van de klant en in de breedste zin van het woord haar activiteiten op het creëren van totaaloplossingen. Rockwool denkt mee over de problematiek van de verschillende doelgroepen. Rotswolproducten zijn daarbij een onderdeel van het totaalpakket. Service in de vorm van besteksystematieken maakt hier eveneens deel van uit.

Als constructieve partner komt Rockwool met op maat gesneden oplossingen, waarbij service, advies en ondersteuning zeer belangrijk zijn. Voor de verschillende schakels in de bouwketen ontwikkelt Rockwool bovendien diensten en producten om werkprocessen te vergemakkelijken.

Zo biedt Rockwool gratis calculatiesoftware aan voor architecten en ingenieurs om energieberekeningen uit te voeren. Voor de verwerkers uit dit comfortconcept zich in speciale services, waardoor isolatieproducten bijvoorbeeld makkelijker te verladen en sneller te verwerken zijn.

Bestekservice

Iedere constructie moet correct omschreven worden in een goed bestek, dat aansluit op de gebruikelijke besteksystematieken in de bouw. Rockwool heeft dit uitgewerkt tot een (elektronische) bestekservice met een keuzestructuur die u snel en foutloos naar de volledige bestekomschrijving leidt. Alle bestekomschrijvingen zijn opgemaakt volgens de C3A-Structuur en sinds eind 2005 verleent Rockwool deze bestekomschrijvingen ook aan C3A-Userclubleden.

Naast de service van besteksystematieken worden isolatie-oplossingen ook ondersteund door nauwkeurige en actuele documentatie. Deze bevat informatie over de vele aspecten rond het ontwerp en uitvoering van bouwconstructies.


Productbrochures, technische productbladen en thema- en segmentbrochures informeren u op heldere wijze over alle relevante aspecten rondom isolatieproducten, toepassingen en achtergronden. ‘Taking Care of Comfort’ noemen we dat: Rockwool staat niet alleen voor hoogwaardige rotswolproducten maar ook voor comfort en gemak.


In de marge

Alle Rockwool producten dragen in hoge mate bij aan een duurzaam woon-, werk- en leefcomfort, dankzij een groot aantal unieke producteigenschappen.

Daarnaast willen we onze relaties allerlei andere vormen van comfort bieden met een breed scala ondersteunende services. Die combinatie biedt u de mogelijkheid energiebesparing, brandveiligheid en milieu integraal te benaderen. Dat isoleert dus gemakkelijk én beter. En dat is een comfortabel gevoel. Wij zorgen er graag voor.

Wilt u meer weten? Kijk dan op www.rockwool.be